El a spus: „Eu nu am de gând să spun că e ultima șansă pentru că vom merge în jos la Paris și a da un du-te. Desigur, șansa de a trece pe acolo este mai subtire acum decât era înainte de joc. „Sunt destul de multe capete de acolo în cazul în care mândria lor a fost rănit așa că sunt sigur că vor sări înapoi luni. „Avem nevoie de fiecare jucător pentru a efectua la cel mai bun nivel pentru că suntem o provocare pentru a fi primele patru, suntem o provocare împotriva foarte, echipe foarte bune asa ca avem nevoie de jucători să-și intensifice acum.

2 United a castigat ultima Cupa Angliei în timpul domniei lui Louis van Gaal ca manager de „te-ai aștepta ca la Manchester United, spre sfârșitul sezonului. Întotdeauna ai face bine spre sfârșitul sezonului.“Lingard și Martial sunt de așteptat să fie marginalizată timp de până la trei săptămâni, din cauza prejudiciului, dar Solskjaer este neimpresionat înaintea călătoriei pe Stamford Bridge, subliniind el odihnit o parte a personalului cheie în precedent rotunde la Arsenal. El a adăugat: „Am bătut Arsenal în ultima rundă ceașcă fără Anthony și fără (Marcus) Rashford, acum este fără Anthony și Jesse.

Sunt sigur că vom evoca ceva „.
Manchester United legenda Gary Neville a lovit din nou la comentarii Louis van Gaal despre fotbal Ole Gunnar Solskjaer a lui. Două zile înainte de Solskjaer a fost numit seful permanent Unite, Van Gaal, care a reușit clubul între 2014 și 2016, a acuzat norvegianul de „parcare de autobuz“, la fel ca predecesorul său, Jose Mourinho.

2 Gary Neville și Ole Gunnar Solskjaer au fost coechipieri de la Manchester United, dar Neville avea nici unul din ea și a lovit din spate, insistând fotbal olandezului a fost cel mai rău pe care o văzuse vreodată pe Old Trafford. Neville, care a câștigat opt ​​titluri de Premier League cu United, a declarat: „Am văzut Louis van Gaal, ieri spun că fotbalul Ole Gunnar Solskjaer este ca Jose Mourinho, dar câștigătoare.

2 Louis van Gaal a avut criticii săi în timpul său de la Manchester United „fotbal Van Gaal la Man United a fost cel mai rău l-am văzut vreodată și lui Mourinho a fost mult mai bine, chiar dacă nu era acceptabil din punct de vedere a ceea ce fanii vor să vadă . „Am avut multe schimbări la club în ultimii patru sau cinci ani, cu diferiți manageri de vin, manageri de clasă mondială și nu a funcționat. „Ole a adus un nivel de fericire și emoție înapoi la fani, care este de cel puțin ceva pentru că a fost dificil sa ma uit in ultimii trei sau patru ani.“ LIVE pe talkSPORT talkSPORT este casa ta de fotbal de vii! Iată ce vine pe talkSPORT și talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (vineri, 20) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (sâmbătă, 15) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (sâmbătă, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (sâmbătă, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (duminica, 02:30) – talkSPORT 2 Van Gaal a câștigat Cupa Angliei în timpul celor două sezoane cu Unite și a fost criticat în mod constant pentru marca lui de fotbal. Clubul nu a reușit să se califice în Liga Campionilor în finala sezonul său.

United sunt într-o luptă similară pentru un top patru loc acest termen, cu partea Solskjaer, la doar doua puncte de pe a patra plasate Arsenal. Și noul sef Unite nu cred că Liga Campionilor de fotbal este vitală pentru a semna jucători de top în această vară. El a spus: „Desigur, am discutat cum să se mute clubul înainte. Asta nu înseamnă x suma de bani sau x suma de jucători.

ULTIMELE ȘTIRI FOTBAL LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital Live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: finala Checkatrade Trophy pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca noul șef ia executiv de acțiune managerii din Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism “a făcut BIT său Fostul sef Scoția spune că va da lui Adam Johnson o„a doua șansă“live pe talkSPORT West Ham vs Everton: Comentariul Exclusiv, timpul kick-off și echipa de știri Blow stele Celtic Tierney o îndoială prejudiciu pentru Rangers joc „Ne-am așezat și a discutat, dar acum este mai ușor să fie clar. Vom face unele afaceri în această vară. „Atracția Liga Campionilor de fotbal ar putea fi important pentru unii jucători, dar să joace pentru Man United, și să semneze un contract pentru patru sau cinci ani, știi că vor juca în Liga Campionilor. „Trebuie să plecăm înainte de sfârșitul sezonului să poarte discuții despre jucători, cu jucători, și cine va rămâne aici.

Prioritatea pe termen scurt acum este de a îmbunătăți.“
Richard Keys pare să fi lovit afară la refuzul lui Harry Redknapp să accepte vina pentru probleme financiare Birmingham City – care au părăsit clubul cu o nouă deducere punct. Blues au fost andocat nouă puncte de vineri dimineata pentru încălcarea regulilor de profitabilitate și de durabilitate EFL, a cufunda clubul Campionatul într-o luptă retrogradare.

Acesta va pleca din Birmingham doar cinci puncte deasupra zonehttps retrogradare: //t.co/kvyIzISKCA – talkSPORT (@talkSPORT) 22 martie 2019 o audiere cu avocații care reprezintă atât clubul și EFL a început la începutul acestei săptămâni, cu organul de conducere liga presiuni pentru un 12-punct de deducere – pedeapsa cea mai severă, deoarece Leeds au fost andocat 15 peste un deceniu în urmă. Supracheltuieli excesivă din Birmingham a fost detaliat în conturile clubului, care au fost publicate la inceputul acestui an.

ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs 1x pariu Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca manageri nou șef ia executiv de acțiune Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism „a făcut HIS BIT“ Fostul sef Scoția spune că va da lui Adam Johnson o „a doua șansă“ live pe talkSPORT West Ham vs Everton: comentariu Exclusiv , kick-off timp și echipa de știri Blow Celtic stea Tierney o îndoială prejudiciu pentru Rangers joc Cântă învăța cuvintele pentru Ole Gunnar Solskjaer a lui M anchester cântec Unite au aratat Blues au cheltuit £ 202 pentru fiecare 100 £ au adus, și a avut o pierdere anuală de £ 37.5million în anul care sa încheiat iunie 2018. Pierderea imens este înțeleasă ca fiind în parte datorită unei creșteri masive a salariilor în întreaga Gianfranco Zola și Harry Redknapp de conducere mandatele lui.

Redknapp, cu toate acestea, a venit de când la sine absolvă de orice vină pentru problemele financiare din Birmingham. 1 Redknapp a fost responsabil de Birmingham pentru doar cinci luni Într-un interviu cu Daily Telegraph, Redknapp, care a fost Birmingham sef pentru doar 13 meciuri, a declarat: „Este cu siguranță în jos la oamenii care conduc clubul, precum executiv și președinte, sau oricine, pentru a ști dacă avem bani să-și petreacă.